Eten & terras

Wij zijn blij om u weer te mogen ontvangen en u te verwelkomen. U bent van harte welkom om te komen genieten voor een lunch, een gezellige borrel of diner op ons zonovergoten terras!

Onze menukaart

Broodjes (12:00 tot 17:00)

Meergranen-, bruine-, of witte broodjes met:

  • Broodje tonijn salade met wakamé en zoetzure rode ui.
  • Italiaans broodje (V)  uit de oven.
  • Broodje warme geitenkaas (V) met pesto, walnoten en honing.
  • Broodje Zeerust met gebakken ontbijtspek, tomaat, gekookt ei en remoulade saus.
  • Zeerust tosti 3 laags tosti met Pulled Pork, Brie, jonge kaas, tomaat en sambal.
  • Broodje hete kip met gebakken stukjes kip, ui en champignons met chili-knoflooksaus.
  • Broodje Pulled Pork met augurk en barbecuesaus.
  • Pittige tonijn tosti 3 laags.
  • Broodje Rundercarpaccio met balsamico-pesto dressing, Grana Padano en pijnboompitten.
  • Broodje Gerookte zalm met wasabi-mayonaise zoet-zure rode ui en wakamé.

Lunchgerechten (12:00 tot 17:00)

De lunch gerechten zijn te bestellen met brood (wit of bruin) of frietjes.

  • 2 kroketten met brood.
  • 2 luxe vleeskroketten met brood.
  • Uitsmijter met ham en/of kaas.
  • Uitsmijter Zeerust: Zeeuws spek, garnaaltjes en brie.
  • Omelet Zeerust met diverse groenten, spek en kaas.
  • Omelet fruits de mers met garnalen, mosselen, gerookte zalm, zeewier en brie.
  • Zeerustburger (Black Angus 160 gr.) op een Italiaanse bol met  met spiegelei en gebakken uienringen en kaas.
  • Club sandwich: chorizo, sla, ei, tomaat, komkommer,ui, paprika, spek en kaas.
  • Zeerust lunch: mini uitsmijter met Zeeuws spek, kroket en  kip-kerrie salade.
  • Kibbeling met remouladesaus.
  • Gebakken mosselen met spekjes.
  • Saté met pindasaus en kroepoek.

Pannenkoeken (12:00 tot 17:00)

  • Pannenkoek naturel met suiker of stroop
  • Pannenkoek met spek, appel, ham, kaas of champignons
  • Pannenkoek met een combinatie van bovenstaande ingrediënten
  • Tevens hebben we een Pizzapannenkoek.

Salades

De basis voor alle salades bestaat uit:4 soorten slamet daarin: tomaat, paprika, ui, pitten, komkommer  met dressing. Geserveerd met volkorenbrood en boter.

  • Griekse salade: met feta en olijven.
  • Spaanse salade: tonijn, sardines, olijven en peperoni.
  • Brie salade: Brie, uitgebakken spekjes, gekookt ei, caesar dressing.
  • Geitenkaassalade: warm geitenkaasje, waterkers, spekjes, walnoten en honing.
  • Pulled Pork salade: Pulled Pork, cashewnoten, prei en barbecue saus.
  • Vis salade: Tonijnsalade, gerookte zalm, garnalen en cocktailsaus.
  • Zalmsalade:  Gerookte zalm, wakamé, ei en wasabi-mayonaise.

BUITEN DE KAART OM

Bitterballen

met paprika, chorizo en brie

---

Pompoensoep

met kokosmelk en Zeeuws spek

---

Erwtensoep

met spek-oliebolletjes

---

Getrancheerde rosbief

met pijnboompitten en zoet-zure rode ui

---

Gegrilde tonijn steak

met een kletskop van zwarte sesam en tonijn-mayonaise

---


Soepen

  • Tomatensoep (V) met room en pesto.
  • Knolselderie / knoflooksoep met Zeeuws spek.
  • Uiensoep
  • Griekse vissoep

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden geserveerd met toast of stokbrood.

  • Stokbrood (V) met kruidenboter of tapenade.
  • Meergranenbrood met 4 smeersels.
  • Gerookte zalm / wakamé kroketje geserveerd met Wasabi-mayonaise.
  • Nacho’s met Pulled Pork, Cherry tomaatjes en gegratineerd met kaas.
  • Gevulde Champignonskoppen (V)
  • Salade tonijn met wakamé en zoutzure rode ui.
  • Kaas-, tomaat- en peperdip (V) uit de oven met stokbrood.
  • Gegratineerde mosselen
  • Rundercarpaccio met balsamico-pesto dressing, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas
  • Gamba's  gebakken in kruidenboter met een vleugje sambal.

Kindermaaltijden (tot 12 jaar)

Deze worden geserveerd met friet en appelmoes.

  • Bitterballen
  • Frikadel
  • Kipnuggets
  • Kibbeling
  • Kaassoufflé
  • Vissticks
  • Scholfilet
  • Spareribs

    Overige kindergerechten:
  • Poffertjes met poedersuiker.
  • Tagliatelle met champignon-kaassaus.

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten worden geserveerd met salade.

  • Moussaka met aubergine, Quorngehakt en feta.
  • Lasagne met o.a. paddenstoelen, courgette en champignon-kaassaus.
  • Wraps met diverse groenten, granen en Mexicaanse salsa.
  • Pastaschotel met geitenkaas, walnoten en diverse groenten.
  • Groentecurry met kikkererwten, kokos en rijst.

Bouillabaisse Zeerust Specialiteit

Minimaal voor 2 personen.

  • Bouillabaisse á la Zeerust Terinne met verschillende soorten zeevis, gamba, prei, ui en venkellikeur.
    Deze maaltijdsoep wordt geserveerd met stokbrood, toast, kruidenboter, rouille (vispasta) en Parmezaansekaas.

Visgerechten

  • Gestoofd roodbaars pakketje uit de oven met piri-piri kruiden, paprika en ui.
  • Gebakken roodbaars met kokos-citroengras saus en crumble van pinda's
  • Gebakken mosselen met spekjes en tzatziki
  • Gebakken scholfilet tosti met brie en gerookte zalm
  • Gebakken scholfilet met spek en ui
  • Gebakken kabeljauwhaasje met romige witte wijn-bieslook saus
  • Gegrilde zalmfilet met wasabi-Hollandaise saus en wakumé
  • Gebakken zeetong met remoulade saus (keuze uit 2 of 3 zeetongen van ca. 175 gram)

Vleesgerechten

Geserveerd met friet, gebakken aardappelen, groenten, salade en mayonaise.

Sauz
en: Stroganoff-, peper-, salsa-, champignonkaas- of pindasaus. 

Garni: Gebakken champignons, gebakken spek en ui of Zeerust (gebakken spek, ui en champignons).

  • Schnitzel met saus of garni naar keuze.
  • Varkenshaas met een korst van boerenkool, walnoten en Parmazaanse kaas.
  • Saté spies van varkenshaas met saté saus en kroepoek.
  • Kipfilet met Pulled Pork, gegratineerd met kaas.
  • Vleesschotel met schnitzel, spare ribs en kipfilet.
  • Spareribs met twee koude dips.
  • Ossenhaaspuntjes met saus of garni naar keuze.
  • Diamanthaas (180 gr) met gebakken ui en tomaat afgeblust met rode port.
  • Black Agnus Biefstuk (200 gr.) met champignons en garnalen in kruidenboter gebakken.

Nagerechten &
Huisgemaakte Desserts

Diverse soorten ijscoupes geserveerd met slagroom:

  • kinder ijsje
  • coupe ijs
  • sorbet
  • dame blanche
  • Zeerust coupe
  • Zeerust special

Huisgemaakte desserts geserveerd met slagroom:

  • Warm appelgebak met calvados en vanille ijs
  • Warme likeur kersen met vanille-ijs
  • Zwarte sesamparfait geserveerd met frambozensaus
  • Mousse van melkchocolade, Bailey's en Zeeuwse Bolus
  • Tiramisu gemaakt  met een vleugje Cuarenta y Tres (Likor 43)