Omgeving

Image

Midgetgolf Renesse

De midgetgolfbaan bestaat standaard uit 18 banen. De banen zijn voorzien van kunstgras en zijn ongeveer 10 à 15 meter lang. Door de verschillende niveaus die in de banen zitten is er veel afwisseling in het spel. Van makkelijk tot moeilijk.

Bekijk de website
Image

Tennis Renesse

Tennis en Midgetgolf Renesse beschikt over twee gravel tennisbanen. U kunt een tennisbaan huren, voor één enkel los uur, of reserveren voor een langere periode achter elkaar.

Bekijk de website
Image

Quadverhuur Renesse

Deze gemotoriseerde vierwielers staan garant voor een ruime dosis fun en adrenaline! Ze verhuren quads welke geschikt zijn voor 2 personen per quad. Dus ook erg leuk voor (grote) groepen zoals vrijgezellendagen of bedrijfsuitjes.

Bekijk de website
Image

Kabouterbos Slot Moermond

In het kabouterbos vindt u een wandelroute speciaal voor jonge kinderen tot en met 8 jaar. Om de weg te vinden op het landgoed, kun je een routekaart en een puntmuts kopen op de verschillende verkooppunten, waarna je kleintje als kabouter op pad kan.

Bekijk de website
Image

MS de Onrust

Vaar mee en ontdek de schoonheid van het grootste Nationaal Park van Nederland. Kies voor de gezellige familie rondvaart of de indrukwekkende natuurrondvaart.

Bekijk de website
Image

Klimbos Zeeuwse Helden

Hoog boven de grond van boom tot boom met tokkelbanen, touwladders, wiebelbruggen en vele andere klimonderdelen. Er zijn zes verschillende uitdagende parcoursen in het klimbos. Het is een leuke actieve beleving van de natuur voor gezinnen, scholen en bedrijven.

Bekijk de website
Image

Zeil & Surfcentrum Brouwersdam

De Kabbelaarsbank in het midden van de Brouwersdam is één van de jongste stukjes van Nederland. De straffe bries en het ondiepe kustwater maakten de spot tot de ideale uitvalsbasis voor actie, fun, rust en natuur.

Bekijk de website
Image

Surfshop Natural High

Laat je adviseren door gespecialiseerde verkopers op het gebied van (kite)surf- en de lifestyle artikelen. En ga met een voldaan gevoel weer naar huis.
Of beter nog….het water op!

Bekijk de website
Image

Jonker Funsports Renesse

Dé plek op Schouwen-Duiveland waar je wandeluitrusting en benodigdheden voor diverse outdoor sporten kunt kopen. De gemoedelijke, veelzijdige en verrassend ruime shop is gevestigd in het hart van Renesse. Je vindt hier alles op het gebied van outdoor activiteiten.

Bekijk de website