Eten & terras

Wij zijn blij om u weer te mogen ontvangen en u te verwelkomen. U bent van harte welkom om te komen genieten voor een lunch, een gezellige borrel of diner op ons zonovergoten terras!

Onze menukaart

Broodjes (12:00 tot 17:00)

Ciabatta- of meergranen broodjes met:

  • Tonijnsalade met gekookt ei en cocktailsaus - €9,50
  • Italiaans broodje, warm uit de oven (V) - €9,50
  • Zeerust met ei, tomaat, ui, paprika, komkommer, gebakken spek en remouladesaus - €11,00
  • Hete kip met ui, prei en champignons en chili-mayonaise - €12,90
  • Huisgemaakte pulled pork met zoetzure rode kool, augurk en BBQ-saus - €13,90
  • Gegratineerde geitenkaas met aardbeien, balsamico en walnoten - €13,90
  • Rundercarpaccio met truffel-mayonaise, rode ui, rucola, Grana Padano en pijnboompitten - €15,70
  • Rundercarpaccio op Aziatische wijze met miso, wasabi-mayonaise, sesam en lenteui - €15,70
  • Gerookte zalm met wakamé, sesam en wasabi-mayonaise - €16,50

Lunchgerechten (12:00 tot 17:00)

De lunch gerechten zijn te bestellen met brood (wit of bruin) of frietjes.

  • 2 vleeskroketten met brood - €12,50
  • Uitsmijter met ham en kaas - €13,70
  • Uitsmijter Zeerust: Zeeuws spek, garnaaltjes en brie - €16,50
  • Omelet Zeerust: diverse groenten, spek en kaas - €16,50
  • Omelet Fruits de Mer: garnalen, mosselen, gerookte zalm, zeewier en brie - €17,50
  • Club sandwich: chorizo, sla, ei, tomaat, komkommer, spek, paprika, ui en kaas - €15,50
  • Zeerust lunch: spiegelei met Zeeuws spek, kroket en tonijnsalade - €16,00
  • Zeerust tosti; 3 laags met pulled pork, brie, kaas, chorizo, tomaat en sambal - €16,00
  • Kibbeling met remouladesaus en stokbrood - €16,00
  • Gebakken mosselen met spekjes en brood - €17,00
  • Saté met pindasaus en kroepoek - €17,50
  • Zeerustburger (Black Angus 160gr.) met spiegelei en gebakken uienringen op een Italiaanse bol - €17,50

Pannenkoeken (12:00 tot 17:00)

  • Pannenkoek met suiker/stroop/jam - €7,50
  • Pannenkoek met appel of spek of ham of kaas - €8,50
  • Pizza Pannenkoek - €9,50
  • Pannenkoek met pulled pork, rode ui en kaas - €10,00
  • Per extra ingrediënt - €1,00

Salades

De basis voor alle salades bestaat uit: 4 soorten sla met daarin: tomaat, paprika, ui, pitten, komkommer met dressing. Geserveerd met volkorenbrood en boter.

  • Griekse salade: feta en olijven - €16,50
  • Spaanse salade: Tonijn, chorizo, olijven en peperoni - €17,50
  • Geitenkaas salade: aardbeien, balsamico en walnoten - €17,50
  • Pulled Pork salade: zoetzure rode kool, augurk en BBQ-saus - €17,50
  • Brie salade: spekjes en pesto - €17,50
  • Gerookte zalm salade: wakamé, wasabi-mayonaise en sesam - €17,50
  • Carpaccio salade: truffelmayonaise, rode ui, pijnboompitten en Grana Padano - €17,50

BUITEN DE KAART OM

Bitterballen

met paprika, chorizo en brie

---

Pompoensoep

met kokosmelk en Zeeuws spek

---

Erwtensoep

met spek-oliebolletjes

---

Getrancheerde rosbief

met pijnboompitten en zoet-zure rode ui

---

Gegrilde tonijn steak

met een kletskop van zwarte sesam en tonijn-mayonaise

---


Soepen

  • Tomatensoep met room en pesto - €6,00
  • Uiensoep - €9,00
  • Mosterdsoep met la Chouffe en Zeeuws spek - €10,00
  • Griekse vissoep - €11,50

Voorgerechten

Alle voorgerechten worden geserveerd met toast of stokbrood.

  • Stokbrood met kruidenboter en/of tapenade - €4,70
  • Meergranenbrood met 4 smeersels - €6,90
  • Kaas-tomaat-peperdip uit de oven met stokbrood - €9,70
  • Gegratineerde mosselen in kruidenboter - €11,50
  • Nacho’s met pulled pork, tomaat, ui, prei en kaas - €11,50
  • Rundercarpaccio met truffel-mayonaise, rode ui, pijnboompitjes en Grana Padano - €15,70
  • Rundercarpaccio op Aziatische wijze met sesam, lenteui, miso en wasabi-mayonaise - €15,70
  • Gamba’s gebakken in kruidenboter met Limonchello - €16,70
  • Gerookte Zalmtartaar met sushirijst en wakamé - €17,50

Kindermaaltijden (tot 12 jaar)

Deze worden geserveerd met friet, appelmoes en mayonaise.

  • Bitterballen, frikandel, kipnuggets, kibbeling of kaassoufflé - €10,00
  • Vissticks, scholfilet, schnitzel of spare-ribs - €12,50
  • Poffertjes met poedersuiker - €7,50
  • Pasta met champignon-kaassaus - €9,50

Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten worden geserveerd met salade.

  • Moussaka met aubergine, quorngehakt tomaat en feta - €17,00
  • Lasagne met o.a. paddenstoelen, courgette, paprika, ui en champignon-kaassaus - €17,00
  • Wraps met diverse groenten, granen, rijst, quorn stukjes en Mexicaanse salsa - €17,00
  • Pastaschotel met pesto, spinazie, tomaat, champignons, walnoten en parmezaanse kaas - €17,00

Bouillabaisse Zeerust Specialiteit

Minimaal voor 2 personen.

  • Bouillabaisse á la Zeerust Terinne met verschillende soorten zeevis, gamba, prei, ui en venkellikeur. Deze maaltijdsoep wordt geserveerd met stokbrood, toast, kruidenboter, rouille (vispasta) en Parmezaanse kaas. - €31,50 per persoon

Visgerechten

Alle visgerechten worden geserveerd met friet, gebakken aardappelen, groenten, salade en mayonaise.

  • Gebakken heekfilet met witte port-ananas-saus - €25,50
  • Gebakken zeebaarsfilet met watermeloen salsa en passievruchtmayonaise - €27,00
  • Gebakken mosselen met spekjes en tzatziki (200 gr) - €26,50
  • Gebakken mosselen met spekjes en tzatziki (100 gr) - €21,50
  • Gebakken scholfilet-tosti met brie en gerookte zalm - €28,50
  • Gebakken scholfilet met spek en ui (180 gr) - €28,50
  • Gebakken scholfilet met spek en ui (90 gr) - €23,00
  • Gekookte mosselen met friet, sla en 2 koude sausjes - €28,50

Vleesgerechten

Geserveerd met friet, gebakken aardappelen, groenten, salade en mayonaise.

Sauz
en: Stroganoff-, peper-, salsa-, champignonkaas- of pindasaus. 

Garni: Gebakken champignons, gebakken spek en ui of Zeerust (gebakken spek, ui en champignons).

  • Schnitzel met saus of garni naar keuze - €26,50
  • Gegrilde varkenssteak met watermeloen salsa en passievruchtmayonaise - €22,50
  • Kipfilet gegratineerd met Zeeuws spek en Brie - €26,00
  • Satéspies van varkenshaas met satésaus, atjar en kroepoek - €27,50
  • Vleestrio met spareribs, kipfilet en een halve schnitzel - €28,50
  • Spareribs met twee koude dips (500 gr) - €27,50
  • Spareribs met twee koude dips (250 gr) - €21,50
  • Biefstukpuntjes met saus of garni (200 gr) - €31,50
  • Biefstukpuntjes met saus of garni (100 gr) - €25,00
  • Rumpsteak (200 gr) met champignons en garnalen in kruidenboter - €36,50

Nagerechten &
Huisgemaakte Desserts

Alle ijscoupes worden geserveerd met slagroom.

IJSCOUPES

  • Kinderijs; Vanille- en aardbeienijs met saus - €4,00
  • IJs coupe; Vanille- en aardbeienijs met saus - €6,00
  • Sorbet; Vanille- en aardbeienijs, vruchtjes en saus - €8,00
  • Dame Blanche; Vanille ijs met warme chocoladesaus - €8,00
  • Coupe Zeerust; Kaneel-, hazelnoot/mokka-, stracciatella ijs en chocoladesaus - €9,00
  • Zeerust speciaal; pecan/karamel-, hazelnoot/mokka- en aardbeien- cheesecake ijs - €9,00

HUISGEMAAKTE DESSERTS

  • Warm appelgebak met Calvados en vanille-ijs - €9,00
  • Warme likeur kersen met vanille-ijs - €9,00
  • Zwarte sesamparfait met passievrucht mangosaus - €9,00
  • Witte chocolade-Zeeuwse bolus mousse met frambozensaus - €9,00
  • Diverse koffies zoals; Irish, Calypso, French, Hasseltse, DOM, Kabouter Rudesheimer, Italian Zeeuwse en Zeerust - €9,00
  • Alcoholvrije koffies: Amandel of karamel - €5,00